sloopwerken_limburg_bv

Over ons

Sloopwerken Limburg bv

Directeur Peter Wolter van Sloopwerken Limburg BV is van jongs af aan actief geweest in het familiebedrijf van zijn vader, die al in een vroeg stadium bezig was met hergebruik van vrijkomende materialen uit de sloop. Zijn veelgehoorde uitspraak was ook “Niet slopen om alleen te slopen”.

Daarmee bedoelde men dat je de materialen die ooit zijn gebouwd van te voren met aandacht moet bekijken of deze nog elder in te zetten zijn. of nog een restwaarde hadden waardoor er vele materialen gered zijn van bijvoorbeeld de verbrandingsovens.

Met al deze opgedane kennis is Peter in 2017 gestart met Sloopwerken Limburg BV. Kenmerkend voor de werkwijze van Peter zijn;

  • Een goed en eerlijk advies over hoe een project aan te pakken
  • Zorgen voor een goede en overzichtelijke planning voor aanvang van het project
  • In een project verder willen kijken dan dat er in eerste instantie gevraagd word
  • Duurzaamheid en circulariteit staan hoog in het vaandel, dit uit zich d.m.v. het maken van een stoffeninventarisatie van het uit te voeren project, het detecteren, demonteren, opslaan en verkopen van hergebruikte materialen.

Op dit moment staat de nieuwe generatie al enthousiast te wachten om het familiebedrijf later voor te zetten.
De oudste zoon van Peter doet langzaam zijn intrede in het bedrijf, hiervoor heeft hij de beste leerschool namelijk meewerken op verschillende fronten binnen het bedrijf zodat hij later het stokje kan overnemen.

Kernwoorden bedrijf: Familie, korte lijnen, bereikbaarheid, kennis en deskundigheid, circulariteit en duurzaamheid.

Meer weten over
Sloopwerken Limburg BV?